slide 2

Ladies Day maandag, woensdag & vrijdag?

Diamond Gym ook een sportschool voor Ladies

Diamond Gym is ook een Ladies Gym, een gezellige sportschool voor de dames in de dal uren, op maandag, woensdag en vrijdag ochtend van 9.00 uur tot 13.00. Bij Diamond Ladies gym kun je terecht voor fitness en cardio training onder deskundige begeleiding op alle 6 dagen van de week. Ook kan je bij ons met de groepslessen meedoen zoals  Muay Thai, work out  en Kick 4fun, Cross Fitt, Bootcamp, Fitness en BBB (Buik Billen en Benen)

 

Maar ook voor de puberende dames vanaf 14 jaar tot 18 jaar hebben we geschikte groepslessen op dinsdag en donderdag vanaf 18.30: 19.30.

Diamond Ladies Gym Zwijndrecht biedt voor iedereen een lidmaatschap op maat aan. Het is mogelijk een abonnement te kiezen voor 3, 6 of 12 maanden. Wij bieden ook een strippenkaart aan 10 keer sporten en de kaart is 12 maanden geldig . U kunt natuurlijk ook altijd langskomen. Of maak een afspraak via het telefoonnummer 078-6187937 en wij geven u graag een passend advies! Sporten bij Diamond Ladies Gym is al mogelijk vanaf € 15.00 per maand! (Exclusief groepslessen) • Afslanken Diamond challenge  onder begeleiding (inclusief groepslessen en voedingsadvies) • Professionele begeleiding: personal trainers en sportinstructeurs. • Ruim groepslessen aanbod•

 

                                        Diamond ladies

Omhoog